do 01 januari

Lenette van Dongen

Paradijskleier / try-out

Lenette van Dongen laat je weer verliefd worden op je eigen werkelijkheid. Saai is het nieuwe spannend.
Zit je tussen droom en werkelijkheid gevangen uitgeput op de bank en weet je het ook allemaal effe niet meer? Kom onder dat fleece dekentje vandaan en sleur jezelf naar het theater. In Paradijskleier zal Lenette van Dongen op hilarische wijze jouw dromen fileren en je weer verliefd laten worden op je eigen werkelijkheid. Saai is het nieuwe spannend.
Lenette van Dongen laat als geen ander de zaal met fenomenale zelfspot meegenieten van haar eigen zoektocht.

Paradijskleier is het 11de soloprogramma van Lenette van Dongen. Voor haar laatste programma Tegenwind werd ze genomineerd voor de Poelifinario. Naast cabaretière is Lenette ook actrice, presentatrice en zangeres. Zo won ze voor het lied ‘Voor ik vergeet’ in 2004 de Annie M.G. Schmidt prijs en in 2005 won ze de Gouden Harp. Ook speelde ze in musicals als ‘Mamma Mia’, ‘Doe Maar’ en afgelopen seizoen in ‘VAMOS’ en was ze in 2016 bij The Passion de verteller.

voorstellingsinfo
Website
Locatie
Podium Hoge Woerd

Van Dongens blakende gezondheid en geluk klosten van het podium af en blijven vervolgens in de zaal hangen. Het is fijn bij haar in de buurt te zijn.

Het Parool over 'Tegenwind'

Dit feelgoodcabaret heeft het effect van lichttherapie bij een winterdepressie.

NRC Handelsblad over 'Tegenwind'

overvloedpassieonvoorwaardelijkeliefdeIKverderhogerbeterdoelenstellendroombaanZITultiemerelatiesOPintensebelevinginzichthechtefamlilieDEwaardevolleBANKvriendschappengeweldigeMETkinderenidealepartneradembenemendenatuurEENwandelingbergenzeezonzeilenZAKgezondheidbalansblijeiCHIPSYogadetoxverantwoordkokenENmeditatieperfecteconditiestiltewarmteplezierVOELvoldoeninggelukMEonvoorwaardelijkeliefdeKNUTovervloedsamenvoldaanbereikperfectie


terug naar boven