De Grote Haay

Lente-Uitjes: Het Veterstrikconcert 4+

Let op: We moeten nog even volhouden. Tot en met 15 maart blijven de deuren van ons theater gesloten vanwege de corona-maatregelen. Deze voorstelling is daarom afgelast.
Heeft u tickets? U krijgt zo snel mogelijk bericht van ons via e-mail.


Een popconcert voor iedereen die al kan veterstrikken of het nog moet leren.

Een heus popconcert voor iedereen die al kan veterstrikken of het nog moet leren. Zitten je veters goed vast? Want stilzitten is er niet bij!
Swing mee met oude, bekende kinderliedjes als ‘Op een grote paddenstoel’ en ‘In een groen knollenland’. Of ontdek juist nieuwe liedjes van Mark Haayema als ‘Strontvlieg’, ‘Dromen’ en liedjes die hij schreef voor onder andere Kinderen voor Kinderen en de orkestvoorstellingen van Pluk en Kikker. Om even op adem te komen luister je tussendoor naar versjes en korte verhalen.

De band bestaat afwisselend uit de gebroeders Jan en Keez Groenteman (die je kent van o.a. Paul de Leeuw, Het Klokhuis, Alex Klaasen) en/of Diederick Ensink (‘Jeans’, ‘Purper’ en diverse musicals).
De zangers zijn afwisselend Mark Haayema (‘Boterhamshow’, ‘Sesamstraat’), Abke Bruins (‘Je Anne’ en Herman van Veen) en Dennis de Groot (‘Mamma Mia’, ‘Woezel & Pip’).

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Band
Jan en/of Keez Groenteman en/of Diederick Ensink
Zang
Mark Haayema, Abke Bruins en/of Dennis de Groot

De Grote Haay
De Grote Haay is opgericht door Mark Haayema & Dennis de Groot.

Mark schrijft kinderboeken (‘Johannes de Parkiet’ – kerntitel KBW 2018), jeugdtheater (‘Meneertje Meer’ – Zilveren Krekel 2018, ‘In de kelder staat een huis’ – Zilveren Krekel 2019) en televisie (Pipo de Clown, Woezel & Pip). Als acteur, poppenspeler en regisseur werkte hij voor Tg Gnaffel, ROtheater, De BoterhamShow, Sesamstraat, Efteling en Herman van Veen.

Dennis deed in 2010 mee aan het programma ‘Op zoek naar Zorro’. Sindsdien speelde hij in voorstellingen als ‘WarHorse’, ‘Oma mag ik mijn pop terug?’, ‘De Vriendelijke Draak’ en ‘Mamma Mia’. Hij regisseerde Ciske de Rat en The Sound of Music voor stichting Treatief en hij is als docent verbonden aan de jeugdmusicaltheaterschool Mirakel in Gouda en Oudewater.Barbara Trienen

terug naar boven