Theater Artemis

Lente-Uitjes: De Onzichtbare Man 4+

Let op: We moeten nog even volhouden. Tot en met 2 maart blijven de deuren van ons theater gesloten vanwege de corona-maatregelen. Deze voorstelling is daarom afgelast.
Heeft u tickets? U krijgt zo snel mogelijk bericht van ons via e-mail.

Verstoppertje spelen op filosofisch niveau in deze humoristische voorstelling over alles dat je niet ziet.

Twee artiesten, een theatertechnicus en een muzikant wachten op het begin van hun voorstelling. Alles is er, maar waar blijft toch het publiek? Al snel blijkt dat er meer dingen onzeker zijn. Want, wie speelt er op die piano? Van wie is dat koffiebekertje dat door de lucht zweeft? En welk spook gaat er daar met het verlengsnoer vandoor? Zijn ze er zelf eigenlijk wel? En kun je dat echt zien, of moet je dat maar geloven?

'De onzichtbare man' gaat over alles dat je niet ziet. En stiekem ook over hoe fijn het is om niet gezien te worden.

De voorstelling werd genomineerd voor de VSCD Mimeprijs en Gouden Krekel en stond in de selectie van Het Theaterfestival.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Regie
Jetse Batelaan
Spel
René Groothof, Marijn Brussaard, Nimuë Walraven
Muziek
Keimpe de Jong i.s.m. Arend Niks
Decorontwerp
Theun Mosk
Assistent decorontwerp
Eva Koopmans
Decorbouw
Dik Beets en Marc van Helden
Lichtontwerp
Bart van den Heuvel
Kostuums
Liesbet Swings
Techniek
Wouter Dijk en Marieke Smits

Batelaan heeft zichzelf overtroffen. De filosofische grens tussen zichtbaarheid en onzichtbaarheid raakt prachtig aan de emotionele grens tussen lachen en huilen.Kurt Van der Elst

Theater Artemis
Theater Artemis is een jeugdtheatergezelschap uit Den Bosch en maakt interactief en anarchistisch theater. Theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt. Na het succes van De man die alles weet bundelen artistiek leider van Theater Artemis Jetse Batelaan en acteur René Groothof hun krachten voor ‘De onzichtbare man’.


terug naar boven