Muziek, Muziektheater

Peter van Rooijen & band

Liefde, dood & taart

Tickets Over de maker(s)
Liefde, dood & taart

Het laatste theaterconcert in de Liefde-dood-trilogie van één van de beste liedjesschrijvers van zijn generatie.

Ons leven zit vol met heerlijke dingen, die niet per se goed voor ons zijn. Taart bijvoorbeeld. Zalige, overdadig belegde, genereus met slagroom versierde bomvol-suiker-en-boter-zittende taart. Of aantrekkelijke mensen die je helemaal gek maken, terwijl je een hele goeie relatie hebt. Heerlijk rijdende auto's, die ons milieu verpesten. 

Is er dan niets dat EN lekker EN verslavend EN goed voor je is? Samen met zijn 4-koppige band brengt Peter weer een gevarieerd liedjesprogramma vol knettergekke, ontroerende en verrassende nummers, waarin hij melancholie moeiteloos afwisselt met scherpe humor.  

Peter van Rooijen was samen met zijn band eerder in onze theaterzaal te zien met Liefde, dood & Bob Ross.

Tickets en tijden

Datum vr 27 oktober
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00
Tickets
Datum vr 27 oktober
Tijd 20:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 9,50 tot € 19,00

Over Peter van Rooijen

Grappig, naar de keel grijpend, ontroerend en een enkele keer ziek. Met een volle, knallende popsound of juist klein en breekbaar. Dat is Peter van Rooijen.

Hij studeerde in 2008 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie en is sinds dat jaar verbonden aan Circus Treurdier, bekend van o.a. TreurTeeVee (VPRO).
Peter was te zien in diverse muziektheatervoorstellingen en speelde op televisie o.a. in KlokhuisOh mijn hemelTOON en Villa Achterwerk – The Popgroep (waarvoor hij tevens als liedjesschrijver werkzaam was). Hij is sinds 2011 als singer-songwriter verbonden aan Het Nieuwe Lied.
Peter van Rooijen werd genomineerd voor de Annie M. G. Schmidtprijs 2021 en 2022 en voor de Poelifinario voor Liefde, dood & zwaartekracht in 2019.

Meer over Peter van Rooijen

Credits

Website: www.petervanrooijen.nl
Met: Peter van Rooijen

 

Band: Anne Punt, Yordi Petit, Jan Teertstra en Bram van den Brekel e.a.
Regie: Dick Hauser