di 10 t/m wo 11 november

Lisa Loeb (voorheen Matroesjka)

Extase / Try-out

In haar solodebuut stoomt Lisa Loeb (voorheen ‘de blonde’ van cabaretduo Matroesjka) je klaar om je angsten te overwinnen.

In onze theaterzaal was Lisa Loeb al eerder te zien als ‘de blonde’ van cabaretduo Matroesjka. Daarmee won ze de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en speelde ze in zo’n beetje ieder theater in Nederland.
Nu komt ze naar het theater met haar schaamteloos eerlijke en hyper muzikale solodebuut. Ze ontroert en ontregelt met keiharde grappen, ijzersterke popsongs en haar ‘loebzuivere’ zangstem.

In ’Extase’ koppelt Lisa haar persoonlijke verhaal aan de actualiteit. Ze gebruikt haar angststoornis als metafoor voor de angstcultuur die sluimert in onze maatschappij. Ondanks de paniek in haar hoofd, kruipt Lisa voor deze solo uit haar schulp. Samen met twee gruwelijk goede muzikanten neemt Lisa ons mee langs heldhaftige familieleden, knielweigeraars, pestpartijen en toetsenbordridders.

In haar solodebuut stoomt Lisa Loeb (voorheen ‘de blonde’ van cabaretduo Matroesjka) je klaar om je angsten te overwinnen. Met keiharde grappen, ijzersterke popsongs en een ‘loebzuivere’ zangstem.

‘Extase’ laat je dansen op je theaterstoel en stuurt je met hernieuwde kracht weer naar huis, klaar om je angsten te overwinnen.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Tekst, muziek en spel
Lisa Loeb
Coaching
Daria Bukvić
Muzikanten
Darius Timmer en Illan Voshol
Techniek
Nick Bek
Lichtontwerp
Yuri Schreuders
Kostuums en decor
Dymph Boss
Locatie
Podium Hoge Woerd

terug naar boven