za 15 mei

Lisa Loeb (voorheen Matroesjka)

Extase / Try-out

Let op: We moeten nog even volhouden. Tot en met in ieder geval 25 mei blijven de deuren van ons theater gesloten vanwege de corona-maatregelen. Deze voorstelling is daarom afgelast.
Heeft u tickets? U krijgt zo snel mogelijk bericht van ons via e-mail.

In onze theaterzaal was Lisa Loeb al eerder te zien als ‘de blonde’ van cabaretduo Matroesjka. Daarmee won ze de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, werd ze genomineerd voor de Annie MG Schmidtprijs en speelde ze in zo’n beetje ieder theater in Nederland. Nu komt ze naar het theater met hyper muzikale solodebuut, over de moed om je angsten te overwinnen.

Gewapend met twee muzikanten remixt Lisa Loeb stand-up comedy met persoonlijke verhalen, stampende elektropop met loebzuivere zang en diepzinnige levensinzichten met een Disneylied. Ze vertelt over haar opa die zo dapper was om met Nazi’s op de vuist te gaan. Als nazaat van strijdvaardige voorouders kwam ze zelf niet verder dan het weigeren om een beugel te nemen. Ze legt de maatschappij op de psychologische pijnbank, zingt over toetsenbordridders die strijden op Twitter en over de angst dat je oog eruit plopt als je te hard niest. En waar zijn de Peruaanse panfluittisten in vredesnaam gebleven?!

‘Extase’ laat je dansen op je theaterstoel en stuurt je met hernieuwde kracht weer naar huis, klaar om je angsten te overwinnen.

Tickets & data
  • za 15 mei
    19.15u
    afgelast
  • za 15 mei
    21.15u
    afgelast
voorstellingsinfo
Website
Tekst, muziek en spel
Lisa Loeb
Coaching
Daria Bukvić
Muzikanten
Darius Timmer en Illan Voshol
Techniek
Nick Bek
Lichtontwerp
Yuri Schreuders
Kostuums en decor
Dymph Boss
Locatie
Podium Hoge Woerd - theaterzaal

Foto's: Anne van Zantwijk

Foto's: Anne van Zantwijk

terug naar boven