vr 06 mei

Lisa Loeb

Extase

In haar solodebuut stoomt Lisa Loeb (voorheen ‘de blonde’ van cabaretduo Matroesjka) je klaar om je angsten te overwinnen.

In onze theaterzaal was Lisa Loeb al eerder te zien als ‘de blonde’ van cabaretduo Matroesjka.
Nu komt ze naar het theater met haar hyper muzikale solodebuut, over de moed om je angsten te overwinnen.
Gewapend met twee muzikanten remixt Lisa Loeb stand-up comedy met persoonlijke verhalen, stampende elektropop met loebzuivere zang en diepzinnige levensinzichten met een Disneylied. Ze legt de maatschappij op de psychologische pijnbank, zingt over toetsenbordridders die strijden op Twitter en over de angst dat je oog eruit plopt als je te hard niest. En waar zijn de Peruaanse panfluittisten in vredesnaam gebleven?!

‘Extase’ laat je dansen op je theaterstoel en stuurt je met hernieuwde kracht weer naar huis, klaar om je angsten te overwinnen.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Tekst, muziek en spel
Lisa Loeb
Coaching
Daria Bukvić
Muzikanten
Darius Timmer en Illan Voshol
Techniek
Nick Bek
Lichtontwerp
Yuri Schreuders
Kostuums en decor
Dymph Boss


Foto's: Anne van Zantwijk

Lisa Loeb
Lisa Loeb is cabaretier, zangeres, actrice, componist, opperfeminist, aanstekelijk enthousiast en koningin van de gezichtsuitdrukkingen. In maart 2021 werd Lisa voor de tweede keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied met het nummer ‘Mijn Odyssee’. Jarenlang was Lisa ‘die blonde’ van het succesvolle cabaretduo Matroesjka. Daarmee won ze de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en stond ze in vrijwel ieder Nederlands theater, ook in Podium Hoge Woerd.


terug naar boven