LOS Muziektheater

VAST

Hilarische, energieke avond vol liedjes en herkenbare situaties.

Na drie succesvolle theaterprogramma’s is het voor de dames van LOS Muziektheater tijd om volwassen te worden. Ze zijn nu rond de dertig jaar en staan voor belangrijke keuzes in hun leven. Maar zo makkelijk is het niet om het oude achter je te laten en aan een nieuwe fase te beginnen. Vastigheid is voor de meiden van LOS een droom en nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen Femke, Charlotte, Kim en Dookje van de ene in de andere komische en herkenbare situatie.

VAST heeft het allemaal: humoristische momenten, prachtige kleine liedjes, fysieke capriolen en hilarische, dubbelzinnige teksten.

voorstellingsinfo
Website
Spelers
Charlotte Waardenburg, Dookje van Dieren, Femke Vernij en Kim de Fuijk
Regie
Silvester Zwaneveld

LOS Muziektheater
LOS Muziektheater werd in 2006 opgericht door Charlotte Waardenburg, Dookje van Dieren, Femke Vernij en Kim de Fuijk. De vier studeerden aan de opleiding muziektheater van het ArtEZ conservatorium in Arnhem en al tijdens  hun studie stonden zij samen op het podium.

De stap naar het theater werd, na een jaar try-outen op diverse open podia, uiteindelijk in 2009 gemaakt, waarna de groep in de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival stond. In datzelfde jaar behaalde LOS een finaleplaats bij het Groninger Studenten Cabaret Festival. LOS werd vervolgens uitgeroepen tot Meest Veelbelovend Talent door VARA HumorTV.


terug naar boven