do 01 januari

Louise Korthals

Alles is er / try-out

Veelbelovend cabarettalent Louise Korthals gaat de muzikale confrontatie aan.

Louise Korthals won met haar voorstelling ‘Vlieguur’ in 2013 de Neerlands Hoop, de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief en ook haar opvolger ‘Zonder Voorbehoud’ werd opnieuw met een sterrenregen ontvangen.  Hebben we er met Louise Korthals een nieuwe cabaretvedette bij? Daar lijkt het sterk op! Afgelopen najaar zette zij samen met Dolf Jansen haar tanden in 2017 en dat bleek een oudejaarsconference zoals die hoort te zijn: vol rake grappen, scherpe observaties en indringende liedjes.

In ‘Alles is er’ gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Of toch niet?

voorstellingsinfo
Website
Regie
Olivier Diepenhorst
Muziek
olv Erik Verwey
Locatie
Podium Hoge Woerd

Het debuut van Korthals stak ver boven alle beginnende collega’s uit. Een waar talent. Na haar tweede programma kan dat oordeel alleen maar worden onderstreept: Louise Korthals is een megatalent.

De Volkskrant over haar vorige voorstelling Zonder Voorbehoud

terug naar boven