wo 02 maart

Maas Theater & Dans

Lente-Uitjes - Bully Bully 3+

Wat hebben een peuter en een gemiddelde wereldleider met elkaar gemeen? Zou die president soms ook een driftbui krijgen in het gangpad van de supermarkt? Of gillen totdat hij krijgt wat hij wil? Laat een dreumes speechen en een volwassen man in pak onzin brabbelen, je ziet bijna geen verschil. Alleen heeft de een het voor het zeggen en de ander moet doen wat er gezegd wordt.

In ‘BullyBully’ ontmoeten twee wereldleiders elkaar in niemandsland. Een cultureclash op duploniveau, want wat de boer niet kent dat eet ie niet. Een ongemakkelijke ontmoeting tussen twee kinderachtige, maar machtige volwassenen die stukje bij beetje aan elkaar wennen.

Maas theater en dans was eerder te zien in onze zaal met de voorstellingen ‘Doe eens lief’ 2+ en ‘Ik ben er even niet’ 9+.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Concept en regie
René Geerlings
Spel
Sue-Ann Bel, Henke Tuinstra
Composities
Reinier van Harten
Decor
Sanne Danz
Dramaturgie en regieassistentie
Sara Giampaolo
Coproductie
Maas, Atta Festival, Istanbul

Maas theater en dans
Maas is een landelijk gezelschap van professionele makers met een eigen podium in Rotterdam. Onder artistieke leiding van René Geerlings maken en programmeren ze voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Hierbij staat de ontmoeting voor hen centraal: tussen podiumkunsten en publiek, dans en theater, tussen leeftijden, culturen, makers en maatschappelijke partners.


terug naar boven