wo 30 december

Maas theater en dans

Winterkost: Ik ben er even niet 8+

Een bonte mix van theater, dans en muziek voor dromers en outsiders.

Een voorstelling over de druk die jonge mensen kunnen voelen om steeds mooier, sterker en beter te zijn dan ze zich voelen. De wens om te gamen, te vluchten in show en glitter of onder de radar te blijven is groot. Maar de buitenwereld klopt steeds op de deur en je hebt geen zin om open te doen. De voorstelling speelt zich af in de wachtkamer van het echte leven, de enige plek waar je gewoon de spelregels snapt.

‘Ik ben er even niet’ is een bonte mix van theater, dans en muziek. Een voorstelling voor dromers en outsiders van de makers van ‘Liefde’ (Gouden Krekel 2017),  ‘Hallo familie’ (Zilveren Krekel 2019) en ‘Lampje’ (2019) die je eerder in onze theaterzaal zag.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling? 
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Concept, regie
Moniek Merkx
Spel
Sue-Ann Bel, Ayrton Fraenk, Hali Neto, Freek Nieuwdorp, Jurriën Remkes, Lotte Rischen
Composities
Joop van Brakel
Decor
Sanne Danz
Kostuums
Nicky Nina de Jong
Licht
Gé Wegman
Locatie
Podium Hoge Woerd - theaterzaal

Soms wil ik er gewoon even niet zijn. Dan heb ik een camouflagepak nodig, een onzichtbaarheidsmantel of een gat in de grond waar ik doorheen kan zakken. Naar een nieuwe wereld met vuur en speciale krachten, waar ik een held ben zonder iets te hoeven doen.

Ik wil geen stralend profiel zijn of een onderdeel van een complex sociaal netwerk. Ik wil gewoon spelen in een wereld van geheimen, waarin ik een avatar ben, een perfect figuur die het allemaal begrijpt. Die de wereld (of desnoods een geketende prinses) redt in een handomdraai.

Laat me met rust, laat me wachten en slapen totdat ik zover ben om jullie allemaal te overbluffen.

Uit de voorstelling 'Ik ben er even niet'

terug naar boven