vr 23 oktober

Maas theater en dans

Herfststukjes: Doe eens lief 2+

Een brutale, beeldende en fysieke ode aan de ontdekking van de liefde.

In ‘Doe eens lief’ oefenen we de kunst van het lief doen. Met weinig woorden en veel klimmen, vallen, tekenen, dansen, zingen en botsen.
Kan een stip net zo lief zijn als je moeder? Hoe maak je ruzie met je lievelingsknuffel? Kan je ook van monsters houden? En hoe dans je als de liefde in je benen zit? ‘Doe eens lief’ is een brutale, beeldende en fysieke ode aan de ontdekking van de kleine en de grote liefde.

Twee spelers maken samen een wereld vol liefde. In een wit decor laten ze live animaties tot leven komen. Ze tekenen een stip, een mug, een taart, een droom, een monster, een drol of een kus. Zo snel als ze rennen en struikelen, is de wereld die ze hebben gemaakt ook weer weg. Om vervolgens weer een nieuwe wereld te creëren waar ze verliefd op kunnen worden.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 2 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Concept
Anne Fé de Boer, Sara Giampaolo
Regie
Sara Giampaolo
Spel, dans, live animaties
Anne Fé de Boer, Gihan Koster
Coaching
Moniek Merkx
Locatie
Podium Hoge Woerd

Maas Theater en Dans
Maas theater en dans maakt volwassen voorstellingen voor jonge mensen, fysiek, fantasievol en uitgesproken in alles. Maas ontregelt en verleidt met theater, dans, muziek, mime, techniek en veel meer. Eerder zag je van Maas in Podium Hoge Woerd onder andere ‘Eitje’ en ‘Boef’.

We roepen dagelijks tegen kinderen dat ze wat liever moeten doen. Tegen elkaar, tegen ons, tegen de wereld. Als je als kind leert hoe je echt van iemand of van iets moet houden, kan je dat later als volwassene hopelijk ook nog. Om echt te leren houden van, moet je ook leren ruziemaken. En ontdekken dat monsters bij het leven horen en dat het misschien soms best lekker is om van je monsters te gaan houden. Dit gegeven leek ons interessant om met en voor kleintjes te onderzoeken en vervolgens te vertalen naar hun belevingswereld.

Sara Giampaolo en Anne Fé de Boer over ‘Doe eens lief’.

terug naar boven