Maas theater en dans / BonteHond

Herfststukjes: Drie 4+

Een spannende en komische theatervoorstelling over een stoere drieling op avontuur.

De vierjarige drieling Jonas, Johan en Jacob loopt weg van huis. De oudste is zeventien dagen te vroeg geboren, heeft een paar ‘losse draadjes’ in zijn hoofd en moet naar een speciale school. De broertjes willen bij elkaar blijven en uit protest gaan ze op reis naar oom Kees in Groningen, waar ze vast met z’n drieën mogen wonen. Onderweg beleven ze het ene avontuur na het andere. Ze kibbelen, hebben honger, vechten met koeienvlaaien en missen hun ouders. Een theatervoorstelling over de bijzondere onderlinge band tussen broers en over anders zijn.

Drie is een remake van een hit uit 2001 en is ook dit keer zeer lovend ontvangen door de pers.

Pindakaasliefhebbers opgelet! Breng jij een bezoek aan de Pindakaasbar? Of doe je mee aan de creatieve workshop De Maakplaats? Scroll naar beneden voor meer informatie!

voorstellingsinfo
Website
Tekst
Bodil de la Parra
Regie
Dorien Folkers
Spel
Niek van der Horst, Erwin Boschmans en Felix Schellekens
Concept
Matthijs Rümke
Dramaturgie (2001)
Carel Alphenaar
Dramaturgie remake (2018)
Judith Faas
Coproductie
BonteHond, Maas theater en dans
Locatie
Podium Hoge Woerd

De Pindakaasbar
Hou jij van pindakaas op je brood? De drieling in de voorstelling wel! Zij gaan op avontuur en nemen vijftig boterhammen met pindakaas mee. Na afloop van de voorstelling ben je welkom om zelf een boterham met pindakaas te smeren en te versieren. Kom je ook langs?

Een avontuur op de paar vierkante meter. Prachtig en aanstekelijk voorstelbaar gemaakt voor jong publiek.

Volkskrant

Cultuur19 trakteert je op 23, 25 en 28 oktober op De Maakplaats, een leuke creatieve workshop. Met elke editie een nieuw Geheim Ingrediënt. Welk materiaal kietelt deze keer jouw fantasie? Kom langs en laat je verrassen!

In de Maakplaats kun je naar hartenlust experimenteren met de materialen die er voor handen zijn. Met de meest uiteenlopende materialen en eindeloze fantasie ga je laten zien wat je van de voorstelling vond of wat je ervan verwacht.

Tijdstip: een half uur vooraf en een uurtje na de voorstelling
Locatie: in de foyer
Deelname is gratis

Ze spelen ontwapenend (…) Ze schakelen intuïtief, timen hun tekst magisch met elkaar en de muziek. En dan ontstaat er iets zeldzaams. Iets meeslepends dat recht het hart ingaat.

Theaterkrant


Foto's: Kamerich & Budwilowitz

terug naar boven