vr 28 december

Maas theater en dans

Winterkost: Hallo familie! 8+

Winters totaaltheater over je ouders en andere wonderlijke wezens.

Het is druk in huis. Vader en moeder vieren feest, oma is op bezoek om op te passen. De nacht is lang en jij kan niet slapen. Maar dit avontuur lijkt wel een droom, met knuffels die tot leven komen, ouders die op hun handen gaan lopen en een oom die verandert in een boom. Hierna ga je heel anders naar je familie kijken. Hoe blijft nog een verrassing…

Hallo familie is een wonderlijk warme voorstelling, een carnavaleske optocht met veel grappige en onverwachte gasten. Over de mensen die we niet gekozen hebben, maar die er gewoon zijn. Altijd. Een cartooneske dans- en theatermix van de makers van Liefde (winnaar Gouden Krekel 2017, de prijs voor de beste jeugdtheatervoorstelling).

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Concept, regie
Moniek Merkx
Met
Anne Fé de Boer, Marieke Dermul, Cherella Gessel, Gihan Koster, Hali Neto, Freek Nieuwdorp, Jurriën Remkes, een oma en een kind
Muziek
Joop van Brakel
Choreografie
Art Srisayam
Decor
Sanne Danz
Kostuums
Nicky Nina de Jong
Licht
Gé Wegman
Locatie
Podium Hoge Woerd

Speel mee!
Hallo familie is een wonderlijk warme familievoorstelling over… familie. Naast zeven professionele performers doen er echte oma’s en echte kinderen mee. Voor de voorstelling in Podium Hoge Woerd zoeken we ook een jongen of meisje (6 t/m 10 jaar), met lef die het niet eng vindt om af en toe in zijn/haar eentje op het podium te staan en misschien wel te dansen en te zingen. Ben / ken jij zo iemand? Meld je / hem / haar dan aan en stuur een filmpje in. Kijk voor meer info over aanmelden, belangrijke data en contactgegevens op www.maastd.nl.

Moniek Merkx
Regisseur Moniek Merkx over ‘Hallo familie’: “Je blijft altijd kind, ook als je veertig bent. En als je drie bent kan je je soms zo ernstig voelen, dat je het liefst met een lange baard bij de kachel zou willen zitten. Ik stel me een grote keuken voor waarin een groep gasten een bont familiefeest voorbereidt. De kinderen worden steeds volwassener, de volwassenen gedragen zich als kleuters. Iedereen danst op tafel tot het ochtendgloren.”


terug naar boven