zo 03 april

Mark van Vliet

Camping Pavarotti 4+

Camping Pavarotti is een hele bijzondere muzikale camping vol met grappige personages. Carmen heeft een heerlijke vakantie op de camping. Ze geniet van de zon, ijsjes en zwemmen. En ze houdt van zingen. Dan komt ze erachter dat de zoon van de campingbaas, Tamino, de hele zomer voor straf opgesloten op zijn kamer moet blijven. Carmen besluit om hem te helpen. Ze moet een spannende route afleggen en komt onderweg allerlei kleurrijke figuren tegen. De knipgrage tuinier Jan Sevilla, Pavarotti’s gevaarlijke hond Domingo, mevrouw Callas de toiletjuffrouw, de kat Don Giovanni en de snurkende campingbaas Pavarotti zelf. Zal het haar lukken om Tamino te bevrijden?

Een komische familievoorstelling boordevol prachtige aria’s uit beroemde opera’s als ‘Carmen’, ‘De Toverfluit’ en ‘De Barbier van Sevilla’ die met verfrissende en grappige teksten tot leven komen.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Concept en spel
Mark van Vliet e.a.
Regie
Olaf van de Ven

Mark van Vliet beheerst de kunst van de ultieme one-manshow, maar weet ook feilloos hoe een kind zich zou voelen als hij alleen in de kamer zou zijn met een vlieg in de buik… Knap gedaan.

Marleen Hiemstra - Cultuurbarbaartjes
Mark van Vliet - Camping Pavarotti - Podium Hoge Woerd

Mark van Vliet
Mark van Vliet wil met veel humor en fantasie kinderen enthousiast maken voor klassieke muziek en opera. Verpakt in een nieuw vrolijk avontuur laat hij bekende melodieën op aansprekende wijze tot leven komen op het podium. Het herkenbare verhaal en de parade aan kleurrijke personages die voorbij komen, sluiten perfect aan bij de belevingswereld van kinderen. Mark van Vliet laat kinderen en volwassenen weer op een toegankelijke en vrolijke manier kennis maken met prachtige aria’s uit de operawereld.


terug naar boven