do 11 november

Marta Alstadsaeter & Kim-J. Fischer

DansDonderdag: Our arms grew together

Makersduo Marta & Kim schetsen in deze dansvoorstelling een zelfportret van hun eigen liefdesrelatie. De voorstelling schetst een intiem en eerlijk beeld van wat normaal gesproken achter gesloten deuren blijft.

Our arms grew together is de opvolger van de bekroonde voorstelling Engel die eerder bij ons te zien was, en is een zelfportret van de liefdesrelatie van makersduo Marta & Kim. In een individualistische maatschappij hebben zij bewust gekozen voor onderlinge afhankelijkheid.

Marta & Kim schetsen een fysieke metafoor van hun relatie. Een intiem en eerlijk beeld van wat normaal gesproken achter gesloten deuren blijft: de sensualiteit en kwetsbaarheid van met zijn tweeën één lichaam vormen. Maar ook de beklemming daarvan: het letterlijk niet kunnen weglopen van elkaar, het loslaten van controle en persoonlijk belang.

Wanneer ‘trusting you with my life’ niet alleen een metafoor is, maar een fysieke realiteit en noodzaak, dan zien en voelen we wat er op het spel staat. Durven we onszelf nog te verliezen in een gezamenlijke identiteit en ons over te geven aan de ander?

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Concept, choreografie & performance
Kim-Jomi Fischer, Marta Alstadsæter
Muziek
Rutger Zuydervelt (Machinefabriek)
Dramaturgie
Tim Behren, Merel Heering
Lichtontwerp & techniek
Loes Schakenbos
Creative producer
Annejon Okhuijsen
Publiciteitsbeeld
Paul Sixta
Co-productie
Dansateliers, Festival Circolo
Financieel ondersteund door
Fonds Podiumkunsten, Gemeente Rotterdam.

DansDonderdag
Elke maand geniet je bij ons van prachtige dans op donderdag, met voorafgaand een speciale inleiding van De Dansers. De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 19.25 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.


terug naar boven