zo 29 augustus

Marta en Kim & Het NUT

FASE en Het leven, een PowerPoint

Marta & Kim - FASE
In 'FASE' bewegen drie mensen als één constant veranderend organisme. Sterk met elkaar in verbinding, maar tegelijkertijd kwetsbaar. Een systeem dat oneindig voortbeweegt, het komt op en zakt weer in. Via dans en circus bouwen, draaien en wervelen de performers om elkaar heen. Wat betekent het om ergens onderdeel van te zijn? Hoe leven wij samen? Even zijn we allemaal onderdeel van de dansvoorstelling 'FASE'.

Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) Het leven, een PowerPoint
Een autosleutel is eenvoudig. Een auto ingewikkeld. Het verkeer complex. In deze complexe wereld, waarin iedereen de weg kwijt is, kan het nuttig zijn de zaken opnieuw te ordenen. Michiel Lieuwma nam het publiek daarom mee door de duistere krochten van de PowerPoint en gaf antwoord op al hun grote levensvragen.

VONK Festival
Ontsteek het nieuwe theaterseizoen met bij Podium Hoge Woerd!. Het weekend van 28 en 29 augustus is gevuld met voorstellingen, zowel op het buitenpodium als in onze theaterzaal. Op zaterdagmiddag kunnen families en kinderen hun hart ophalen aan voorstellingen van theatergroep De Grote Haay. Laat je tekenkunsten de vrije loop bij het kleurfeest in onze foyer en swing ’s avonds mee tijdens het optreden van de band @SIX.

Op zondagmiddag zijn Utrechtse theatermakers als het Nieuw Utrechts Toneel, theatergroep Aluin en een circus- en dansvoorstelling van het duo Marta en Kim te zien. Cabaretier Wouter Monden neemt live zijn Elektra Podcast op en gaat in gesprek met Dookje Engelhard van De Meiden van LOS en Owen Schuhmacher, bekend van onder andere Koefnoen. Zondagavond sluit cabaretier Roué Verveer de dag af met zijn originele wijze en eigen kijk op de wereld. Laat de theatervonk overslaan en loop warm voor het nieuwe theaterseizoen, want al deze artiesten zijn komend theaterseizoen weer te zien in onze zaal!

 

 

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Performers
Vincent Kollar, Kim-Jomi Fischer, Marta Alstadsæter
Concept and Choreography
Kim-Jomi Fischer, Marta Alstadsæter Muziek
Erlend Apneseth & Stephan Meidell – mixed by Stephan Meidell
Dramaturgie
Merel Heering
Kostuums
Dorine van Ijsseldijk
Techniek
Edwin van Steenbergen
Creative producer
Annejon Okhuijsen
Rehearsal director
Heleen van Gigch Publiciteitsbeeld
Alexander Browne
Video
Paul Sixta
Co-productie
Dansateliers, Dansearena Nord, Festival Circolo, Festspillene i Nord-Norge

terug naar boven