Buitenterrein & Theaterzaal

VONK: Marta en Kim & Het NUT

FASE en Het leven, een PowerPoint

Marta & Kim - FASE
In 'FASE' bewegen drie mensen als één constant veranderend organisme. Sterk met elkaar in verbinding, maar tegelijkertijd kwetsbaar. Een systeem dat oneindig voortbeweegt, het komt op en zakt weer in. Via dans en circus bouwen, draaien en wervelen de performers om elkaar heen. Wat betekent het om ergens onderdeel van te zijn? Hoe leven wij samen? Even zijn we allemaal onderdeel van de dansvoorstelling 'FASE'.

Het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) - Het leven, een PowerPoint
Een autosleutel is eenvoudig. Een auto ingewikkeld. Het verkeer complex. In deze complexe wereld, waarin iedereen de weg kwijt is, kan het nuttig zijn de zaken opnieuw te ordenen. Michiel Lieuwma nam het publiek daarom mee door de duistere krochten van de PowerPoint en gaf antwoord op al hun grote levensvragen.

 

 

voorstellingsinfo
Website
Performers
Vincent Kollar, Kim-Jomi Fischer, Marta Alstadsæter
Concept and Choreography
Kim-Jomi Fischer, Marta Alstadsæter Muziek
Erlend Apneseth & Stephan Meidell – mixed by Stephan Meidell
Dramaturgie
Merel Heering
Kostuums
Dorine van Ijsseldijk
Techniek
Edwin van Steenbergen
Creative producer
Annejon Okhuijsen
Rehearsal director
Heleen van Gigch Publiciteitsbeeld
Alexander Browne
Video
Paul Sixta
Co-productie
Dansateliers, Dansearena Nord, Festival Circolo, Festspillene i Nord-Norge
Locatie
Buitenterrein & Theaterzaal

VONK Festival
Ontsteek het nieuwe theaterseizoen met ons tijdens het VONK Festival. Het weekend van 28 en 29 augustus zit vol met voorstellingen, op het buitenpodium én in onze theaterzaal.

Beleef theater van De Grote Haay met het hele gezin, luister naar de Elektra Podcast van Wouter Monden, zie schitterende dans van Marta en Kim, krijg antwoord op al je levensvragen in ‘Het leven, een powerpoint’ van het NUT en ga mee op reis in ‘De Odyssee’ van Theatergroep Aluin.

Combitickets
Bezoek niet één, maar twee voorstellingen voor €10,-! Koop je VONK-combitickets via de festivalpagina. Beide voorstellingen duren ongeveer een uur. Je hoeft alleen nog maar te beslissen welke twee voorstellingen het beste bij je passen. Kom je samen met ons het theaterseizoen ontsteken?


terug naar boven