vr 30 april

Martijn Kardol

Welkom

Let op: We moeten nog even volhouden. Tot en met in ieder geval 25 mei blijven de deuren van ons theater gesloten vanwege de corona-maatregelen. Deze voorstelling is daarom afgelast.
Heeft u tickets? U krijgt zo snel mogelijk bericht van ons via e-mail.Martijn Kardol won alle prijzen op het Leids en Groninger Studenten Cabaret Festival en zijn debuutprogramma ‘Bang’ werd met uitsluitend lovende kritieken ontvangen en genomineerd en voor de ‘Neerlands Hoop 2018’. In zijn tweede voorstelling maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht?

Martijn Kardol is actueler dan ooit en maakt een voorstelling over social distancing, online leven en individualisme voordat dat mainstream werd.

Tickets & data
  • vr 30 apr
    19.30u
    afgelast
  • vr 30 apr
    21.30u
    afgelast
voorstellingsinfo
Website
Cabaretier
Martijn Kardol
Locatie
Podium Hoge Woerd - theaterzaal

Zo veel fijne zelfspot

De Volkskrant

Een fijne, humoristische en innemende verteller

Martijn Kardol
Naast cabaretier is Martijn ook een veelgevraagd radiocolumnist (Radio538 / 3FM) en studeerde hij zonder specifieke reden Zweeds en sociologie. Met zijn rubriek ‘Martijn zegt sorry’ was hij wekelijks te zien bij RTL Late Night.


terug naar boven