Martine Sandifort

Namasteetjes

Martine Sandifort, onder andere bekend van Koefnoen en Kopspijkers komt met een life-changing-experience-event van #namasteetjes.

Haar Instagram staat vol met de #namasteetjes-serie waarin ze allemaal typetjes speelt die jou helpen zen door het leven te gaan. Ben je op zoek naar geluk, rust en balans in je leven? Wil je eindelijk weer eens zorgeloos van het leven genieten? Dan moet je niet bij Martine zijn. Met haar online-trainingen ‘CREËER JE EIGEN CRISIS!’, ‘HET IS WAT HET IS!’ en ‘BEN JE ER NOU NÓG NIET OVERHEEN?’ heeft Martine het afgelopen jaar al duizenden mensen naar de kloten gecoacht! En met succes!

Dit is wat je kunt verwachten: allerhande tips, tricks, gasten, bepaalde oefeningen, een geleide meditatie gegeven door haar hond Fiebie en natuurlijk haar wereldhits ‘NAMASTE’, ‘KOFFIEBEKERRRRR’ en ‘IK WIL WEL DOOR MAAR HET LUKT ME MAAR NIET’. Aarzel niet en gun jezelf ‘NAMASTEETJES’.

 

voorstellingsinfo
Website
Speler
Martine Sandifort

Martine Sandifort
Martine Sandifort is één van Nederlands top comédiennes. Het grote publiek kent haar van tv-programma’s als Kopspijkers, Koefnoen, Klokhuis en Dokter Corrie. In het theater vormde zij jaren lang een succesvol duo met Alex Klaasen, met wie zij eerder stond in ons theater, en Remko Vrijdag.


terug naar boven