Max Tak en Kim van Zeben Theaterproducties

Herfststukjes: De Hond die Licht gaf 6+

Een griezelkomedie vol live muziek, zang en poppenspel over de geheimzinnige uitvinder Victoria. Een voorstelling voor de hele familie die barst van de knallende uitvindingen.

Victoria woont sinds kort bij haar tante Angina samen met haar hond Tosti. Tante houdt niet van kinderen en al helemaal niet van honden. Gelukkig heeft Victoria haar eigen zolderkamer waar ze bijzondere spullen bewaart van haar vader. Haar tante noemt dat troep, maar Victoria maakt er nieuwe dingen van of doet er stiekem proefjes mee. Net zoals de geheimzinnige uitvinder in het boek ‘Frankenstein’ die op een dag een echt levend mens maakt.

Victoria weet bijna zeker dat het allemaal verzonnen is, maar als uitvinder die veel weet over elektriciteit en energie gaat ze het toch proberen. Of is dat misschien toch niet zo’n heel goed idee?

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website MaxTak
Website Kim van Zeben Theaterproducties
Concept
Kim van Zeben en Marije Gubbels
Regie, tekst en liedteksten
Marije Gubbels
Spel, zang en tekstbijdragen
Kim van Zeben
Gitaar
Timon Koomen
Zang, piano, spel
Adrian Ammerlaan
Composities
Jan en Keez Groenteman
Decor
Marlies Schot
Kostuums
Sanne Oostervink
Poppen
Servaes Nelissen
Dramaturgie
Manon Wittebol
Lichtontwerp
Gé Wegman
Lichttechniek
Stefan Hegteler
Geluidstechniek
Johan de Koeijer
Regieassistent
Nienke Tjallingii
Publiciteitsfoto
Esther de Boer – Es & Zn
Verkoop
Theaterbureau Slot
Productie
Kim Eldering
Publiciteit
Elselien Leemhuis
Zakelijke leiding
Nora Duijf

terug naar boven