do 25 november

Meiden van LOS

Lusten en Lasten

Natuurlijk willen de meiden van Los wel de lusten, maar niet de lasten. Het perfecte leven! Maar kan dat wel? Een wilde stap-avond zonder de kater, een goede baan zonder de stress, een kind zonder de zorgen, een relatie zonder de ruzies. De meiden kunnen nog wel even doorgaan en dat doen ze dan ook uitgebreid. In ‘Lusten en Lasten’ nemen ze geen blad voor de mond en fantaseren ze er lustig op los.

In een ongekend hoog tempo volgen liedjes en sketches elkaar op in deze goudeerlijke voorstelling over de keerzijde van de medaille. ‘Lusten en Lasten’ is de vijfde voorstelling van de formatie LOS, die bestaat uit Dookje Engelhard (uit Leidsche Rijn), Kim de Fuijk, Vivianne van den Boom en Femke Vernij.

Tickets & data
voorstellingsinfo

LOS Muziektheater
LOS Muziektheater werd in 2006 opgericht door Charlotte Waardenburg, Dookje van Dieren, Femke Vernij en Kim de Fuijk. De vier studeerden aan de opleiding muziektheater van het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Al tijdens hun studie stonden zij met z’n vieren veelvuldig op de planken op de meest uiteenlopende gelegenheden.


terug naar boven