zo 27 februari

Meneer Monster

Lente Uitjes - Lucky Luuk 4+

Deze stoere lage landen western zit vol humor en is een ode aan het dagdromen en de rijke verbeeldingskracht van kinderen.

De drie cowboys van Meneer Monster verdwijnen langzaam in het wilde westen. Vanuit een magische miniatuurwereld banen ze zich een weg door hun verbeelding als drie ‘polder cowboys’ die zich groot en stoer willen voelen. Ze lopen tegen hun eigen schaduw aan en schieten er van schrik in het wild op los.

Deze fysieke actie comedy is geïnspireerd op de beroemde stripreeks Lucky Luke en wordt omlijst door meerstemmige westernmuziek en zit vol met handgemaakte special effects.

In onze theaterzaal zag je al eerder voorstellingen van Meneer Monster als ‘Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’, ‘De Gruffalo’ en ‘Fantastische Meneer Vos’.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Spel
Olaf van de Ven, Chris Koopman en Christiaan Bloem
Regie
Job Raaijmakers
Decor
Jan Willem van der Sloot
Special Effects
Arjan van Drunen
Beeld
huff&reuter

Meneer Monster
Meneer Monster is een stoer, fris en eigenzinnig jeugdtheatercollectief dat in 2014 is opgericht door Chris Koopman, Olaf van de Ven en Christiaan Bloem. Ze maken cartoonesk actietheater dat bulkt van de energie en producties die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid.

Met ‘De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen’ wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een VSCD Zilveren Krekel. In onze theaterzaal zag je al voorstellingen als ‘Over de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’, ‘De Gruffalo’ en ‘Fantastische Meneer Vos’.


terug naar boven