Meneer Monster

De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen 5+

De populaire bestseller van Andy Griffiths en Terry Denton is omgetoverd tot een waanzinnige theatervoorstelling met magische theatertovenarij en krankzinnige humor.

Wegens groot succes terug in onze theaterzaal!
Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken en vandaag is de dag van de première! Dat is nog niet zo makkelijk, want waar halen ze nu zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een zeemonster, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd* en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.
De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Meneer Monster zet zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal en tovert deze bestseller om tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol energie, humor en magie.

* Andy en Terry hebben ons beloofd dat het een theaterknaller wordt boordevol indrukwekkende theater-technische snufjes.

voorstellingsinfo
Website
Regie
Liesel Badorrek
Spel
Christiaan Bloem, Chris Koopman en Olaf van de Ven
Script
Richard Tulloch
Vertaling
Edward van den Vendel
Decor en kostuums
Mark Thompson
Aanpassingen decor en kostuums
Jan Willem van der Schoot en Jantien Roozenburg
Geluidsontwerp
Chris Koopman
Productie
Annelien Hoedjes, Sophie Claassen
Technische productie
Emiel Rietvelt
Techniek
Joren Rupert, Marco Koppers
Lichtontwerp
Bart van den Heuvel

In de voorstelling heerst totale anarchie. Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit

Het trio acteert met zo’n aanstekelijke energie dat het iedereen meekrijgt. (…) Lekkere theaterkolder die voldoet aan een reeks ADD-symptomen.

De Volkskrant


Foto's: Sanne Peper

terug naar boven