Meneer Monster

Lente-Uitjes: Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft 2+

Een hilarische, fysieke slapstickvoorstelling vol dieren en dierenpoep.

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Een grappige en fysieke voorstelling over onrecht wat je wordt aangedaan en of je gelijk halen vervolgens wel zo verstandig is. Tijdens de voorstelling zit het publiek langs een lange loper waar alle dieren en dierenpoep op voorbij komt. Je zit er met je neus bovenop!

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 2 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Spel
Olaf van de Ven, Christiaan Bloem, Stijn Hoes, Jorgen Scholtens, Jan Willem van Beusekom
Eindregie
Henk De Reus
Kostuums en Decor
Anneloes van Assem
Locatie
Podium Hoge Woerd - theaterzaal

Een energieke en kolderieke vertolking van de optocht der beesten.

De Volkskrant
Lente-Uitjes: Meneer Monster – Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft 3+- Podium Hoge Woerd - Foto: Christiaan Bloem
Foto: Christiaan Bloem

terug naar boven