do 17 februari

Micha Wertheim

Micha Wertheim Voor Heel Even

Plotseling stond de hele wereld stil. Nu we weer tevoorschijn komen, zoomt Micha in op de details.

Plotseling stond de hele wereld stil. Alles werd anders. Of toch niet? Want hoe groter de verandering, hoe minder we die kunnen overzien. Nu we weer tevoorschijn komen, zoomt Micha Wertheim in op de details. Hij zoomt in, en in, en dan nog iets verder in. Tot er heel weinig overblijft. En dan… Dan zoomt hij nóg verder in. Tot er zo weinig overblijft dat je er een hele avond mee kunt vullen.

Micha Wertheim was eerder in onze theaterzaal te zien met ‘Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid’, volgens NRC de beste cabaretvoorstelling van 2019.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Regie
Gijsbert van der Wal

Micha Wertheim
Micha Wertheim (1972) is een Nederlands cabaretier, publicist, radiomaker. Na twee audities werd hij in café Toomler aangenomen bij het stand-up gezelschap Comedytrain. Begin 2004 won Wertheim de jury en publieksprijs tijdens het Leids Cabaret Festival, sindsdien treedt hij voornamelijk binnen en soms buiten Nederland op als cabaretier. Micha Wertheim was eerder in onze theaterzaal te zien met ‘Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid’. Micha is naast cabaterier ook columnist voor onder andere de Volkskrant, De Correspondent en het radioprogramma OVT.


terug naar boven