Mime Wave

Familiefestival Kleurrijk: Geel 2+

Met mime, livemuziek en animaties ga je op reis door alle tinten geel van Vincent van Gogh.

Alle tinten geel van Vincent van Gogh komen terug in de voorstelling ‘Geel’. Met mime, livemuziek en animaties ga je op reis met een geel meisje en een gele muzikant in een gele wereld. Tot er een blauw meisje met een blauwe koffer verschijnt. Dat hoort natuurlijk niet! Tot ze ontdekken dat ze met geel en blauw groen krijgen en zo uiteindelijk een kleurrijke wereld creëren.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 2 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Spel / makers
Anastasiia Liubchenko, Yung-Tuan Ku, Thijs Felperlaan
Regie
Anastasiia Liubchenko
Dramaturgie
Dorien Folkers

Festival Kleurrijk
Tijdens Familiefestival Kleurrijk is het een groot feest van kleurexplosies, vormverrassingen en dansende kunstwerken voor de hele familie, een eerste theaterervaring voor peuters en kleuters. Maak kennis met de wereld van kleur en vorm in de voorstellingen en theaterspeeltuin waarin je met de hele familie naar hartelust kunt ontdekken, spelen en bouwen.


terug naar boven