do 01 januari

Muziek in de Meern

Zomerse romantische muziek van drie professionele musici uit de buurt.

De musici uit de buurt spelen samen afwisselende klassieke concerten, met deze zomer een speciaal concert op het buitenpodium. Susanna Edixhoven is te horen op fluit, Amerentia van der Kooij op altviool en Nick Scholten op harp. Met de romantische muziek uit Europa van Gaubert, Debussy, Glinka en Dubois brengt dit trio ons in zomerse sferen.

De openluchtvoorstellingen tijdens de Zomerse Zondagen zijn gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Neem bij de voorstellingen en concerten plaats in het gras of breng een tuinstoel of picknick kleedje mee. 

voorstellingsinfo
Website
Fluit
Susanna Edixhoven
Altviool
Amerentia van der Kooij
Harp
Nick Scholten
Locatie
Muziek in de Meern - Zomerse Zondag

Muziek in de Meern
In 2012 begon in de Meern een groep musici uit de buurt met het organiseren van toegankelijke klassieke concerten. Een gezelschap van uitvoerende musici met ruime ervaring in de grote Nederlandse orkesten en ensembles. Met een kern van fluit, viool, cello en clavecimbel presenteren ze samen met collega musici afwisselende programma’s. Fluitiste Susanna Edixhoven en organist Herman Mussche zijn initiatiefnemers van Muziek in de Meern.


terug naar boven