zo 13 januari

Muziek in de Meern

Nieuwjaarsconcert ‘Carmen’

Traditiegetrouw trapt Muziek in de Meern het nieuwe jaar af met een nieuwjaarsconcert, dit jaar met muziek van Georges Bizet.

Na het grootse concert van de afgelopen seizoenen is er een nieuwe traditie geboren: Muziek in de Meern luidt het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsconcert.
Dit jaar staat de opera ‘Carmen’ van Georges Bizet op het programma, in een bewerking voor vier zangers en een kamerorkest. Deze opera vertelt over het zigeunermeisje Carmen, een hopeloze liefde en de kuise Michaela.

Onder aanvoering van dirigent Herman Mussche zijn onder andere Zalina Tamar Niamut (Carmen) en Jeroen de Vaal (Don José) te horen.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Carmen
Tamar Niamut
Don José
Jeroen de Vaal
Escamillo
Bas Kuijlenburg
Ensemble
Muziek in de Meern
Dirigtent
Herman Mussche
Locatie
Podium Hoge Woerd

Muziek in De Meern
In 2012 begon in De Meern een groep professionele musici uit de buurt met het organiseren van toegankelijke klassieke concerten. Een gezelschap van uitvoerende musici met ruime ervaring in de grote Nederlandse orkesten en ensembles. Met een kern van fluit, viool, cello en klavecimbel presenteren ze samen met collega musici afwisselende programma’s. Fluitiste Susanna Edixhoven en organist Herman Mussche zijn initiatiefnemers van Muziek in De Meern. Afgelopen jaren gaf Muziek in de Meern bij de start van het nieuwe jaar een groots nieuwjaarsconcert en werd er een nieuwe traditie geboren.

Muziek in de Meern - Nieuwjaarsconcert - Podium Hoge Woerd - Foto: Wim Zondervan
Foto: Wim Zondervan

terug naar boven