Nationaal Theaterweekend

Sound of Silence

Een feel good concert met prachtige muziek, verhalen en anekdotes over Paul Simon en Art Garfunkel.

Met behulp van prachtige muziek, verhalen en anekdotes uit de jaren ‘60 en ‘70 vertellen Joost Botman en Niels van der Gulik op boeiende en droogkomische wijze over Paul Simon en Art Garfunkel. Hun weg naar succes, de botsingen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981.

Net als Simon en Garfunkel zijn Joost en Niels soms ook op zoek naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat er van af bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel.

‘Sound of Silence’ is niet alleen een feel good concert, het werpt ook een nieuw licht op tijdloze hits als ‘Mrs. Robinson’, ‘The Sound of Silence’, ‘Cecilia’ en ‘Bridge over Troubled Water’.

Nationaal Theaterweekend
Kom tijdens het Nationaal Theaterweekend voor een mooie prijs genieten van alles wat ons theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost €10,- en daarnaast zie je nóg meer door vele extra activiteiten.

voorstellingsinfo
Website
Zang, gitaar en piano
Joost Botman
Zang
Niels van der Gulik
Percussie
Richard Heijerman
Regieadviezen
Pieter Tiddens, Sanâa Swart
Teksten
Loet Swart, Sanâa Swart, Joost Botman en Niels van der Gulik

Inleiding
Bent je nieuwsgierig en wil je meer weten over de muziek van Simon & Garfunkel? Ben je benieuwd wie Joost Botman en Niels van der Gulik zijn? Waar komen ze vandaan en waarom zijn ze zo zo geïntrigeerd door de muziek van Simon & Garfunkel? En wat is eigenlijk kenmerkend voor deze muziek? Krijg antwoord op deze en nog veel meer vragen tijdens de inleiding.

De inleidingen vinden plaats in onze studio. Een plaats reserveren voor de inleiding kan direct bij het kopen van een ticket en kost € 1,- per persoon. Voor de inleiding halen we je om 18.55 uur op bij de balie van Castellum Hoge Woerd.

Naprogramma in het CastellumCafé
Speciaal in het kader van het Nationaal Theaterweekend staat er na afloop een optreden in de foyer gepland. De muzikant en zanger Sured (echte naam: Sjoerd Raaijmakers) werd in 2016 uitgeroepen tot de beste singer-songwriter van Utrecht, geprezen om zijn gitaar- en entertainment skills en zijn karakteristieke, hese stemgeluid. Of zoals 3voor12 Utrecht het aangeeft: “Sured is één brok positiviteit en toch is er ruimte voor serieuze momenten. Liedjes nestelen zich al na één keer luisteren in je hoofd.” Kom na afloop van Sound of Silence luisteren en genieten in het CastellumCafé!


terug naar boven