za 19 december

Nederpop All Stars

Unplugged

Vijf ervaren muzikanten, Nederpop én een akoestische setting: de ingrediënten voor een nostalgische avond.

Krakersrellen, walkmans, bezuinigingen, yuppen, werkloosheid en ‘de bom’; dat waren de jaren tachtig en negentig in Nederland. Maar ook bands als De Dijk, Het Goede Doel, Doe Maar en Toontje Lager. Deze bands bouwden in die jaren aan een onverwoestbaar fundament voor de Nederpop.

De muzikanten van Nederpop All Stars hebben hun sporen in de Nederpop ruimschoots verdiend en gaan nu unplugged.
Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Erik de Nood stonden zelf aan de wieg van vele Nederpop klassiekers en zijn samen goed voor bijna tien Top 2000-noteringen. Geniet van een avondje onvervalste nostalgie in een intieme setting.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Zang
Stefan de Kogel (Soldaat van Oranje / Jersey Boys)
Akoestische Drums / Cajon
Luc de Bruin (Alderliefste)
Gitaar
Sander van Herk (Het Goede Doel)
Akoestische Bas
Robert Kramers (Alderliefste)
Toetsen
Erik de Nood (o.a. Flamin' Stars en Postman)
Locatie
Podium Hoge Woerd - theaterzaal

Nederpop All Stars

Stefan de Kogel
Stefan de Kogel is jarenlang actief geweest in het theatercircuit en is de leadzanger van Nederpop All Stars. Jersey Boys, Soldaat van Oranje en vele andere producties staan achter zijn naam.

Sander van Herk
Gitarist Sander van Herk (medeoprichter van Het Goede Doel) bespeelde alle grote en kleine poppodia van Nederland. Naast gitaarvirtuoos is Sander ook producer van menig muzikaal Nederlandstalig talent.

Luc de Bruin
Luc de Bruin vormde als drummer twintig jaar lang de motor van de bekende Nederlandse band Alderliefste. Hij is naast drummer en zanger ook de initiatiefnemer van de formatie Nederpop All Stars.

Robert Kramers
Robert Kramers – eveneens (ex-)Alderliefste – speelt al zijn hele leven in allerlei verschillende formaties. Daarin treedt Robert niet alleen op als bassist, maar ook als zanger.

Erik de Nood
Toetsenist en zanger Erik de Nood heeft een staat van dienst van meer dan 25 jaar als liveperformer en studiomuzikant in de meest uiteenlopende stijlen (o.a. Flamin’ Stars, Hans Dulfer, Postman). Daarnaast is hij medeoprichter van Popschool Harderwijk.


terug naar boven