za 05 februari

Nederpop All Stars en Loïs Lane

Nederpop All Stars en Loïs Lane

Loïs Lane en de Nederpop All Stars halen het beste in elkaar naar boven tijdens dit ‘Nederpop-discoblok’.

Krakersrellen, walkmans, bezuinigingen, yuppen, werkloosheid en ‘de bom’; dat waren de jaren tachtig en negentig in Nederland. Maar ook: De Dijk, Het Goede Doel, Doe Maar en Toontje Lager. Deze en vele andere bands bouwden in die jaren aan een onverwoestbaar fundament voor de Nederpop.

De Nederpop All Stars voeren je al een aantal seizoenen mee terug naar de roots van de Nederpop. Dit seizoen staan ze in onze zaal met de zussen Monique en Suzanne Klemann van Loïs Lane. Met hun unieke mix van funk, soul, r&b, rock en hemelse stemmen scoorden zij hits als ‘My Best Friend’ en ‘It’s The First Time’. Het feestje rondom hun 35-jarige jubileum stond afgelopen jaar even op pauze, maar dat halen ze dit theaterseizoen dubbel en dwars in.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Website
Zang
Stefan de Kogel (Soldaat van Oranje / Jersey Boys)
Drums
Luc de Bruin (Alderliefste)
Gitaar
Sander van Herk (Het Goede Doel)
Bas
Robert Kramers (Alderliefste)
Toetsen
Erik de Nood (o.a. Flamin' Stars en Postman)
Speciale gast
Loïs Lane

Nederpop All Stars
De Nederpop All Stars, een band van door de wol geverfde topmuzikanten, hebben hun sporen in de Nederpop ruimschoots verdiend. Stefan de Kogel, Sander van Herk, Luc de Bruin, Robert Kramers en Erik de Nood scoorden vele hits met onder andere Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Paul de Leeuw.

Loïs Lane
Monique en Suzanne Klemann zijn de zingende en drijvende krachten achter Loïs Lane. Ze scoorden meerdere hits en Prince was begin jaren negentig zo onder de indruk dat hij ze meevroeg op tour en nummers voor ze schreef.


terug naar boven