Nieuw Utrechts Toneel

De Chaos van 2020

Let op: de voorstellingen van 'De Chaos van 2020' gaan helaas niet door. Kijk voor meer informatie op www.nieuwutrechtstoneel.nl.


Tickets? Dan ontvangt u van ons bericht via e-mail.


Bericht van het NUT:


Tot onze grote spijt hebben we onze productie De Chaos van 2020 geannuleerd. 

Deze tijd brengt beperkingen met zich mee, waar het maakproces van De Chaos van 2020 onder heeft geleden. Voortdurende onzekerheid over hoe de dag en de maatregelen van morgen eruit zien, werken op afstand, sluiting van theaters, technische aanpassingen en meer: het leidt af van de focus en rust die zo belangrijk zijn in een repetitieproces. Ondanks inspanningen op de toppen van ieders kunnen, is het niet gelukt een voorstelling te maken die nu klaar is om te tonen aan ons publiek.

De Chaos van 2020 wordt niet verplaatst. De inhoud van de voorstelling leunt voor een groot deel op de actualiteit van onder andere de Amerikaanse verkiezingen.

De annulering heeft een groot effect op makers, cast en crew uit Nederland en Amerika. Ook onze bezoekers moeten we teleurstellen. Nu de Amerikaanse verkiezingen bijna op hun hoogtepunt komen, is het des te ingrijpender om deze voorstelling te moeten annuleren. Het NUT betreurt het enorm. We hopen iedereen snel weer te ontmoeten en we zijn je dankbaar voor het aan ons geschonken vertrouwen en je flexibiliteit.

Namens het team en bestuur van het NUT

En het hele team van De Chaos van 2020,

Blijf gezond!

voorstellingsinfo
Website
Concept en tekst
Greg Nottrot
Spel en muziek
Viktor Griffioen, Greg Nottrot e.a.
Dramaturgie
Jannet van Lange
Licht en decor
Uri Rapaport
Illustratie
Ruben Oppenheimer
Locatie
Podium Hoge Woerd - theaterzaal

Het Nieuw Utrechts Toneel
Het Nieuwe Utrechts Toneel stond eerder in ons theater met de voorstellingen ‘Geheim’, ‘De (Orde) Chaos van…’, en presenteert jaarlijks locatievoorstellingen in Leidsche Rijn.
Foto's: Bart Grietens

De Chaos van 2020 is een samenwerking tussen het NUT (Nieuw Utrechts Toneel) en Podium Hoge Woerd.


terug naar boven