Nieuw Utrechts Toneel

De Orde van 2019: Het licht in donkere dagen

Exclusief in Podium Hoge Woerd: *De Orde van de Dag – een collectief van acteurs, schrijvers en muzikanten onder leiding van Greg Nottrot – maakt in één dag een muzikale, satirische en poëtische voorstelling over het nieuws van het voorbije jaar.

In negentig vlammende minuten vangen ze alles wat er dit jaar gebeurde. Ze ordenen het nieuws tot een hapklaar overzicht, duiden en passant de tijd waarin we leven, en sluiten zo het jaar feestelijk af.

Snikhete zomers, brandende bossen en knetterende kathedralen. 2019 is een zinderend jaar, waar je makkelijk je vingers aan kan fikken, maar voor de Orde is niks te heet. Vurige monologen, verhitte sketches, verlichte inzichten, brandende vragen en liedjes om je handen aan te warmen. Kortom *De Orde van de Dag zet je in lichterlaaie en doet je hart smelten.

Ugly Christmas Sweater Dinner
Voorafgaand aan de voorstelling kunt u om 18:30 uur aanschuiven bij een feestmaal in het Castellum Café. Want: kerst is leuk, maar samen eten in een foutste kersttrui misschien nog wel leuker! Daarom luiden we de voorstelling in met het enige echte Foute-Kersttruien-Diner. Bestaande uit drie gangen, twee gratis drankjes en (filter)koffie bij het dessert. Boek het diner bij uw ticket voor slechts €32,50 extra. Maar wees snel, want er is slechts een beperkt aantal couverts beschikbaar!

voorstellingsinfo
Website
Concept en spel
Greg Nottrot, Jibbe Willems, Mark Kraan, Frank van Kasteren, Marcel Osterop, e.a.
Locatie
Podium Hoge Woerd - theaterzaal

terug naar boven