za 29 december

Het Nieuw Utrechts Toneel / Het Zuidelijk Toneel

De (Orde) Chaos van 2018

Een eigenzinnige theatrale ordening van het afgelopen jaar.

Theatermaker Greg Nottrot gaat in De Orde Chaos van 2018 op zoek naar dat wat waar is.
In een wereld waarin bijblijven met het nieuws een voltijdbaan is geworden, zoekt hij tussen de stapels alternatieve feiten, de overload aan nieuwsbeelden en de wirwar aan waarheden naar essentie, authenticiteit, waarheid en de echte werkelijkheid.

Verscholen in de datsja van Poetin, tussen de lippenstift van Van der Gijp en een stapeltje bitcoins, vieren twee gekloonde aapjes het eclatante succes van Noord-Korea tijdens de laatste Olympische Spelen. Ze blazen bellen, smeren broodjes en eten de waarheid met een flinke korrel zout. Greg Nottrot gaat op zoek naar de datsja om de waarheid te redden voordat deze verorberd is.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Productie
De Orde van de Dag, Het Zuidelijk Toneel en het Nieuw Utrechts Toneel
Concept
Greg Nottrot
Spel
Greg Nottrot e.a.
Artistiek advies
Piet Menu
Locatie
Podium Hoge Woerd

Foute-Kersttruien-Diner
Voorafgaand aan deze voorstelling nuttigen wij graag een feestelijk maal met jou*. Want: kerst is leuk maar foute kersttruien en samen eten misschien nog wel leuker! Daarom luiden we deze voorstelling graag in met het enige echte Foute-Kersttruien-Diner. Dus haal je meest afzichtige kerstoutfit maar van stal, laat het idee van een eenzame kerst achter je en trap met ons af naar een onvergetelijk 2019!

* Het diner kan extra bij de voorstelling worden gekocht en kost €29,95 voor een drie-gangen-diner, inclusief twee frisdrank en koffie of thee. Voeg bij het kopen van kaarten ook Het Foute Kersttruien Diner toe aan uw kaarten.

Nieuw Utrechts Toneel & Het Zuidelijk Toneel
Nieuw Utrechts Toneel uit Leidsche Rijn bundelt de krachten met Het Zuidelijk Toneel om theater, journalistiek, satire en muziek  om te zetten naar theater dat ter plekke, bij u van de persen rolt. Altijd vers, altijd verrassend.


terug naar boven