Jeugd

Maas theater en dans

Lente-Uitjes: Oei, Oei, Bevolkingsgroei 3+

Tickets Over de maker(s)
Oei, Oei, Bevolkingsgroei 3+

Een absurdistische peuterperformance over een echtpaar dat in sneltreinvaart baby's krijgt en de controle verliest.

opvoeding en hardnekkige rolpatronen. Wie leert er nu van wie en wie draagt er hier de broek/rok/broekrok? 
Een absurdistische peuterperformance over een echtpaar dat in sneltreinvaart zomaar baby’s krijgt en niet goed weet wat ze ermee aan moeten. Maar tegelijkertijd niet aan elkaar of zichzelf kunnen toegeven dat ze alle controle hebben verloren.

In de lijn van Gezocht: Konijn, Aaipet (Zilveren Krekel), Pak’M, en BullyBully (Zilveren Krekel) maakt René Geerlings zijn vijfde peuterproductie. Hij neemt graag grote thema’s zoals anarchisme, digitalisering, aandachtsverslaving en dictatuur en presenteert deze op duplo-niveau aan de allerkleinsten en hun aanhang. De kwaliteit van zijn fysieke en taalloze werk wordt internationaal erkend en zijn oeuvre toert nog steeds over de hele wereld.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. Tijdens de voorstelling kan je met je baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets en tijden

Datum zo 18 februari
Tijd 11:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 3,75 tot € 10,00
Tickets
Datum zo 18 februari
Tijd 11:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 3,75 tot € 10,00
Datum zo 18 februari
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 3,75 tot € 10,00
Tickets
Datum zo 18 februari
Tijd 15:00u
Locatie Theaterzaal
Prijs Van € 3,75 tot € 10,00

Lente-Uitjes

Deze voorstelling maakt deel uit van de Lente-Uitjes, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is. 

Meer Lente-Uitjes
Lente-Uitjes
Lente-Uitjes

Over Maas theater en dans

Maas theater en dans is een landelijk gezelschap van professionele makers met een eigen podium in Rotterdam. Onder artistieke leiding van René Geerlings maken en programmeren ze voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Hierbij staat de ontmoeting voor hen centraal: tussen podiumkunsten en publiek, dans en theater, tussen leeftijden, culturen, makers en maatschappelijke partners.

Meer over Maas theater en dans

Credits

Website: www.maastd.nl
Concept & regie: René Geerlings
Spel: Henke Tuinstra, Gianni Noten

Decor: Calle de Hoog
Kostuums: Judith de Zwart
Regie-assistent: Esther Schouten