wo 26 januari

OldenHermanns

FCKD!

Tot de tanden toe bewapend met humor gaat OLDENHERMANNS de strijd aan met global warming en probeert er een awesome tijd van te maken. In de race tegen de 2 graden opwarming ontstaat een hilarische krachtmeting tussen later en nu.

Vanuit 2040 in Utrecht aan Zee kijken Lize en Anna terug op hoe het nou allemaal zo mis heeft kunnen gaan. Mos-verzamelhipsters, doorgeslagen CO2 junkies en ook zijzelf belanden in een onmogelijke kluwen het juiste te doen en hopen dat climate change toch misschien een Hoax is…

FCKD! is een apocalyptische klimaatcomedy vol ecotainment waarin we met lichte paniek samen lachen (en huilen) over wat komen gaat. Oh, en trek je poncho en kaplaarzen aan, want droog ga je het niet houden.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Spel en concept
Lize van Olden en Anna Hermanns
Eindregie
Maurits van den Berg

Fantastische actrices die razendsnel tot de kern van hun typetjes komen.

Het Parool

Een heel eigen en veel belovend nieuw duo.

Juryrapport 2014 Cameretten (Winnaar Cameretten)

OLDENHERMANNS
Cabaretduo OldenHermanns bestaat uit Lize van Olden en Anna Hermanns. Ze leerden elkaar kennen op de acteursopleiding van Utrecht en al snel volgden de eerste stappen richting het duo wat ze nu zijn. Ze vonden elkaar in dezelfde nuchtere blik op de wereld. Met dezelfde fascinatie voor de absurde wereld om hen heen, maakten ze voorstellingen voor de Winterparade (COACH) en het Edinburgh Fringe festival (SCALA). Altijd met pijnlijk herkenbare situaties, gestoorde sketches, absurde personages en wendingen.

Oldenhermanns - FCKD - Podium Hoge Woerd - Foto: Karel Sanders
Foto: Karel Sanders

Meesterlijke scenes…je kunt niet anders dan gefascineerd blijven kijken!

I love theater

terug naar boven