Omdenken, Berthold Gunster en Dion Vincken

try-out

Een verfrissende mix van theater, lezing en cabaret.

Kinderen? Stop met ze op te voeden. Dat is vastdenken: kijken naar wat er niet is en wel zou-moeten-zijn. Van een probleem een ramp maken. Eén van de grootste tragedies in het leven is om de perfecte ouder te willen zijn. Denk het om. Na de succesvolle Omdenken Theatershow komt Berthold Gunster samen met acteur Dion Vincken terug met een nieuw programma, de ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Theatershow, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Berthold Gunster.

Deze voorstelling is helaas uitverkocht. Op 22 september is 'Lastige Kinderen? Heb jij even geluk' van Omdenken nog wel te zien in Fulco Theater in IJsselstein.

voorstellingsinfo
Tekst en spel
Berthold Gunster en Dion Vincken
 
 
 
Locatie

Na de succesvolle Omdenken Theatershow komt Berthold Gunster samen met acteur Dion Vincken terug met een nieuw programma, de ‘Lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Theatershow, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Berthold Gunster. Kinderen? Stop met ze op te voeden. Het is vastdenken: kijken naar wat er niet is en wel zou-moeten-zijn. Van een probleem een ramp maken. Eén van de grootste tragedies in het leven is om de perfecte ouder te willen zijn. Denk het om. Maak van het probleem een mogelijkheid. Hoe? Simpel. Door te kijken naar wat er is en wat er zou-kunnen-zijn. Van een gebrek een talent maken. In de woorden van Berthold Gunster: lastig gedrag is niets anders dan ruwe energie, ongestold verlangen; een behoefte die zich op een stuntelige manier uitdrukt. Ouders én kinderen zijn welkom, maar ook grootouders, onderwijzers, akela’s, jeugdleiders, voetbaltrainers, badmeesters, mentoren, oppassers, gezinsvoogden, pleegouders, kinderrechters, peuterleiders en iedereen die zin heeft in een verfrissende avond, om over na te denken maar vooral ook om te lachen.


terug naar boven