do 01 januari

Orde van de Dag / Het NUT / Het Zuidelijk Toneel

Ouds en Nieuwsshow

Nieuw Utrechts Toneel en Het Zuidelijk Toneel bundelen de krachten voor deze manische wervelshow over alles in 2017.

Er is te veel nieuws. En het beweegt ook zo snel. Het ene moment pronkt het bovenaan je tijdlijn, het volgende moment wordt er vis in verpakt, en weer het volgende moment blijkt die vis een plantaardig product van de Vegetarische Slager. Alleen al up to date blijven is een voltijdbaan geworden. Een verdrietige, uitputtende voltijdbaan. De Orde van de Dag voelt met je mee en bouwt een vuurtoren voor iedereen die verdwaald is in het nieuwslandschap: de Ouds & Nieuws Show!

Wij, de leden van theatercomplot de Orde van de Dag, zetten de tijd stil en werpen een blik terug op een krankzinnig jaar. Met een waanzinnige nieuwsreconstructie, tot de nok gevuld met scènes, powerpointpresentaties, gedichten, gedachten en liedjes. We vertellen je hoe alles in elkaar haakt, van Rutte 3 tot Weinstein, van Catalaanse onafhankelijkheid tot genderneutrale toiletten, en van La La Land tot panda’s.

Zo zetten we alles wat in 2017 gebeurde even voor je op een rijtje. Zodat jij met een opgeruimd hoofd 2018 in kan. En die hele nachtmerrie weer opnieuw kan beginnen!

voorstellingsinfo
Website
Van en door
Frank van Kasteren, Mark Kraan, Michiel Lieuwma, Greg Nottrot, Marcel Osterop, Wilko Sterke, Jibbe Willems, Daan Windhorst
Artistiek advies
Piet Menu
Locatie

Het Zuidelijk Toneel & Nieuw Utrechts Toneel
Nieuw Utrechts Toneel uit Leidsche Rijn bundelt de krachten met Het Zuidelijk Toneel om theater, journalistiek, satire en muziek  om te zetten naar theater dat ter plekke, bij u van de persen rolt. Altijd vers, altijd verrassend.

Foto's: Moon Saris

terug naar boven