Paul de Munnik

Goed Jaar

Intiem, verhalend en vooral muzikaal theater in het tweede soloprogramma van Paul de Munnik.

Na ‘Nieuw’ komt Paul de Munnik met zijn tweede soloprogramma ‘Goed Jaar’. Aan de hand van de nummers op zijn gelijknamige tweede soloalbum neemt hij het publiek mee in een intieme, verhalende en vooral muzikale voorstelling. Hij loodst het publiek rustig en geestig langs de zaken die hem raken en die hem inspireren tot dat wat hij het liefst doet: het zingen van de mooiste theaternummers. Van hemzelf, maar ook van anderen, omdat de fakkel ook doorgegeven moet worden.

Na jaren van grote producties vindt Paul het heerlijk om in een kleinere bezetting dicht bij de mensen te spelen. Muzikaal komt u niets te kort: Paul speelt deze voorstelling samen met een van Nederlands beste gitaristen, Wouter Planteijdt.

voorstellingsinfo
Website
Regie
Koos Terpstra

Het publiek wordt op aangename, rustige en grappige wijze meegenomen langs zaken die de zanger raken en bezig houden.

Zijn stem en pianospel sluiten aan bij de tekst. Krachtig. Furieus bijna. De Munnik heeft geen band nodig om het dak te doen trillen.

Het Parool over 'Nieuw'


Foto's: Bob Bronshoff

Wat ligt er achter de volgende hoek?
Wat verbergt dat bos daar in de verte?
Neem ik genoegen met wie ik werd,
of kijk ik wat er nog meer te worden valt?
Ben ik nu eindelijk eens de meneer,
die men mij steeds vaker noemt?

Paul de Munnik

Paul de Munnik is een eersteklas theaterzanger. Hij kan muzikaal uit de voeten met een tango, een stomende blues, een vleugje rock ’n’ roll en hij is qua interpretatie een geweldige chansonnier met zijn warme stem.

Trouw over 'Nieuw'

terug naar boven