Paul Groot, Owen Schumacher en Jeremy Baker

Koefnoen Live / Werkvoorstelling

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de mannen van Koefnoen nu met hun persiflages, types en imitaties het theater in: helemaal live!

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de mannen van Koefnoen nu met hun persiflages, types en imitaties het theater in: helemaal live! Up-to-date en fonkelnieuw materiaal, vertolkt door vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, de luidruchtige corps-studentes Fleur en Madelon, recreatief gebruiker slash sekswerker Annet en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus.

De acteurs geven bij ons een werkvoorstelling van deze gloednieuwe show. Met script bij de hand en geen idee hoe het gaat worden. Echt de allereerste stappen vanaf de schrijftafel. Verwacht dus geen kant en klare voorstelling, geen decor, geen kostuums. Alleen wat tafels, stoelen en bange acteurs die ‘wat gaan uitproberen’…
Een unieke kans om de nieuwe show in de meest prille vorm al mee te maken voordat Koefnoen volgend seizoen op tour gaat.

voorstellingsinfo
Website
Met
Owen Schumacher, Jeremy Baker, Paul Groot, Kiki van Deursen en Sanne Franssen
Script & Liedteksten
Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot
Regie
Jos Thie
Decorontwerp
Thomas Rupert en Roos Veenkamp
Lichtontwerp
Marc Heinz
Kostuumontwerp
Maartje Wevers
Pruiken
Head Affairs – Carolina Leenders
Special Effects Grime
loris Schüller
Muziek
Jeroen Sleyfer
Geluidsontwerp
Ray Elderman
Choreografie / Staging
Chiare Re
Producent
MORE Theater Producties
Tourneeplanning
Senf Theaterpartners

Koefnoen
Koefnoen startte op 17 september in 2004 en was een cabaretesk televisieprogramma. In het programma werd teruggekeken op de voorbije week met sketches en filmpjes. Centrale figuren in Koefnoen zijn Owen Schumacher en Paul Groot. Ze werden in het televisieprogramma bijgestaan door collega-cabaretiers Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Jeremy Baker en Erik van Muiswinkel. Sander van Opzeeland en Cas Enklaar. Rob Urgert schreef mee in het begin van het programma.


terug naar boven