Percossa

Unplugged

Let op: We moeten nog even volhouden. Tot en met 15 maart blijven de deuren van ons theater gesloten vanwege de corona-maatregelen. Deze voorstelling is daarom afgelast.
Heeft u tickets? U krijgt zo snel mogelijk bericht van ons via e-mail.


Stevige percussie, verrassende muzikale vondsten en heel veel humor van de ‘Rebels of Rhythm’.

Percossa staat garant voor stevige percussie, verrassende vondsten en heel veel humor: de 'Rebels of Rhythm'. Zelfs met 1,5 meter onderlinge afstand weten ze elkaar en het publiek snoeihard te raken. In de proefvoorstelling ‘Unplugged’ gaan ze terug naar de essentie van dit alles. Geen gelikte lichtshow of gepolijste fratsen maar spiksplinternieuwe muziek en acts. Ongezouten, rauw en onversneden. Straattheater op het toneel. Om te testen, te verfijnen of weg te gooien: het publiek mag het zeggen!

Vanwege de coronamaatregelen zal de voorstelling 60 minuten duren, maar denk niet dat u maar een halve show te zien krijgt. Welnee, Percossa werkt gewoon twee keer zo hard en propt 2 uur in 60 minuten. Stap binnen in deze intieme setting vol spektakel op de vierkante 1,5 meter en kom oog in oog te staan met de kracht van Percossa.

voorstellingsinfo
Website
Cast
Frans Kemna, Freek Koopmans, Janwillem van der Poll en Eric Robillard
Regie
Percossa

De vier percussionisten van Percossa kunnen uit alles, maar dan ook echt alles, klank en ritme krijgen.

Percossa
Percossa is waarschijnlijk de meest spelende slagwerkact van Nederland, hoewel de spelers zelf vinden dat ze die term, slagwerkact, al lang geleden achter zich hebben gelaten. Slagwerk geldt voor Percossa niet als doel op zich, maar als middel om theater te maken. Meestal met een stoer karakter, dat bij slagwerk hoort, en met humor. Maar soms ook betoverend en ontroerend en dat vereist meer dan spierballen-getrommel. In de juiste verhouding en opbouw van al die elementen schuilt de ware kracht van Percossa.


terug naar boven