di 30 maart

Peter Heerschop en Viggo Waas

Er gaat nog iets heel moois gebeuren / Try-out

Let op: Vanwege de sluiting van ons theater is deze voorstelling verplaatst van zaterdag 16 januari 2021 naar dinsdag 30 maart 2021.


Had u al tickets? U heeft een e-mail ontvangen met uw nieuwe tickets. In verband met de kerstperiode kan dit iets langer duren. Wij hopen op uw vertrouwen en begrip.

Omdat het om een inhaalvoorstelling gaat, kan het zijn dat de voorstelling al is uitverkocht.
Peter en Viggo (uit cabaretgroep NUHR) blikken terug en vooruit op hun vriendschap.

Peter en Viggo, de helft van de legendarische cabaretgroep NUHR, staan samen op het toneel. Ze wachten op een bijzondere gebeurtenis. Die volgens hen zeker komt. Wachten. Maar er komt nog niets. Daarom blikken ze voorlopig maar terug. En een beetje vooruit.

Peter en Viggo tonen alles wie zij samen zijn en alles wat ze samen hebben gedaan in één voorstelling. NUHR-dialogen, ‘Wachten Op Godot’, de grote sporttoernooien die ze samen meemaakten, maar het gaat ook en vooral over ‘De Heilige Graal van Vriendschap’. En dat in een programma met schitterende anekdotes, pijnlijke stiltes, nieuwe ontdekkingen, wanhoop, oplossingen en het vervliegen daarvan. Maar een ding is zeker: er gaat nog iets heel moois gebeuren.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Website
Met
Peter Heerschop en Viggo Waas
Regie
Ruut Weisman
Techniek
Jantje Geldof en Sebastiaan Jongejans
Locatie
Podium Hoge Woerd - theaterzaal
Peter Heerschop en Viggo Waas - De Halve Finale - Podium Hoge Woerd - Foto: Marisa Post
Foto: Marisa Post

terug naar boven