za 27 november

Peter van Rooijen en band

Liefde, dood en Bob Ross

Het vervolg op Peters eerste, met sterren overladen liedjesprogramma Liefde, dood & zwaartekracht, dat ook nog werd genomineerd voor de Poelifinario 2019.

Met Liefde, dood & Bob Ross brengt Peter van Rooijen samen met zijn 4-koppige band weer een enorm gevarieerd liedjesprogramma. Vol schitterende, idiote en ontroerende songs, waarin Peter melancholie moeiteloos afwisselt met scherpe humor en zowel muzikaal als tekstueel steeds verrast. Recht voor z'n raap en toch poëtisch. Country, pop, r&b, suffe cabaretliedjes, ze komen allemaal voorbij, want Peter verveelt zich snel. Hij zingt over het milieu, onbetaalde facturen, ouders van kinderen, Gouda, liefde, dood en een bepaalde Canadese schilder, die (in tegenstelling tot Peter) nul pretenties had en hij was ook nog eens (helemáál in tegenstelling tot Peter) altijd goed gehumeurd. Laat je oordoppen thuis en neem jezelf mee.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Met
Peter van Rooijen
Band
o.a. Anne Punt, Yordi Petit, Bram van den Brekel
Regie
Dick Hauser

Peter van Rooijen
Peter is lid van theatergezelschap Circus Treurdier (TreurTeeVee) en onderdeel van het cabaretteam van Spijkers met Koppen.

Een betoverend theaterconcert

Van Rooijen weet het gevoel van vervreemding goed te vangen en maakt het publiek er hard mee aan het lachen.

[..]waarom zou je in vredesnaam duizenden kilometers reizen als waarschijnlijk in de buurt Peter van Rooijen met zijn geweldige band speelt, waar je voor een paar tientjes puur geluk kunt vinden.


terug naar boven