Podium Hoge Woerd - Studio

Peuter en Kleuter Festival

Andre het Astronautje 4+

Ga mee op ruimteavontuur met astronautje André. ‘Het astronautje’ is geïnspireerd op de boeken over de belevenissen van astronaut André Kuipers.

Hoe word je een goede astronaut? Moet je hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? Weten waar de planeten staan? André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim…

Ga mee op ruimteavontuur en maak kennis met het leven als astronaut én met onze mooie maar kwetsbare planeet.

‘Het astronautje’ is geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers. Hij woonde en werkte meer dan een half jaar in het internationale ruimtestation ISS. Eerder verschenen vijf boeken over André het astronautje. In samenwerking met André Kuipers wordt deze voorstelling gemaakt.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Tekeningen
Natascha Stenvert
Teksten
André Kuipers
Producent
Klein Amsterdam Producties
Spel
Christian van Eijkelenburg
Regie
Albert Klein Kranenburg
Muziek
Daan van West
Beeld
Spaceplays
Locatie
Podium Hoge Woerd - Studio

Peuter- en kleuterfestival
Dit peuter- en kleuterfestival is een familiefestival voor de allerjongsten met de voorstellingen ‘Het astronautje’ 4+ en ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ 2+. Daarnaast is er een uitgebreid foyerprogramma zowel voor als na de voorstellingen, met veel bekende prentenboekfiguren, prentenboekhuisjes, voorleeshoek en de theatrale installatie Sterrenfabriek. Kinderen vanaf 2 jaar kunnen er naar hartenlust spelen met sterren van allerlei materialen. Zacht, stevig, magnetisch. Help je mee de sterren te verzamelen?


terug naar boven