Peuter en Kleuter Festival

Raad eens hoeveel ik van je hou 2+

Intieme vertelvoorstelling met poppenspel en muziek gebaseerd op de populaire boekenreeks.

‘Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen! Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Grote Haas en Hazeltje houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies – dát is niet makkelijk te meten! Tijdens de lente, zomer, herfst en winter maken ze samen avonturen mee. Daarna heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem in een bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: ‘ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!’

‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ is een intieme vertelvoorstelling met poppenspel en muziek gebaseerd op de populaire boekenreeks speciaal voor de allerkleinsten.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 2 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

voorstellingsinfo
Website
Regie
Wesley de Ridder
Spel
n.t.b.
Script
Dick Feld
Muziek
Fons Merkies
Decor
Kathelijne Monnens

Peuter- en kleuterfestival
Dit Peuter- en kleuterfestival is een familiefestival voor de allerjongsten met de voorstellingen ‘Het astronautje’ 4+ en ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ 2+. Daarnaast is er een uitgebreid foyerprogramma zowel voor als na de voorstellingen, met veel bekende prentenboekfiguren, prentenboekhuisjes, voorleeshoek en de theatrale installatie Sterrenfabriek. Kinderen vanaf 2 jaar kunnen er naar hartenlust spelen met sterren van allerlei materialen. Zacht, stevig, magnetisch. Help je mee de sterren te verzamelen?


terug naar boven