wo 09 februari

Pheifer & Blom

En en / Try-out

Een fysieke, muzikale en absurde duovoorstelling, boordevol brutale inzichten op het dagelijkse leven.

Anniek Pheifer en Jacqueline Blom zijn al jaren bekende gezichten op televisie én op de planken en twee van de grappigste actrices van ons land. Voor het eerst brengen zij nu een fysieke, muzikale en absurde duovoorstelling, boordevol brutale inzichten op het dagelijkse leven, waarin niets en niemand wordt ontzien. Ze geven kleine antwoorden op grote vragen en grote antwoorden op kleine vragen in een pijnlijk herkenbare collage van menselijk onvermogen, zelfspot en rake observaties. Met gelaagde personages trekken ze verwacht gedrag van vrouwen uit zijn verband: grof en behagend, hard en zacht. We zijn het allemaal of willen het allemaal zijn. En en…..

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Met
Anniek Pheifer en Jacqueline Blom
Regie
Corien van der Zwaag
Script
Corien van der Zwaag, Anniek Pheifer en Jacqueline Blom
Compositie
Florentijn Boddendijk en Remco de Jong
Compositie
Amir Vahidi
Lichtontwerp
Jan Ham Wagner
Decor- en video ontwerp
Catharina Scholten
Kostuumontwerp
Studio Elzinga
Producent
Senf Producties B.V.
Tourneeplanning
Senf Theater, Delft

Anniek Pheifer
Anniek Pheifer volgde de acteursopleiding aan de Theaterschool van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Van 2005 tot 2018 is zij als vaste actrice verbonden aan Het Nationale Toneel in Den Haag. Voor haar acteerprestaties ontving ze in 2006 de Guido de Moor prijs. In 2009 was ze kandidate in het AVRO tv-programma ‘Wie is de Mol?’ en werd ze verliezend finalist.

Jacqueline Blom
Jacqueline Blom studeerde af aan de Toneelacademie Maastricht. Ze startte in 1985 bij Toneelgroep Centrum waarna Het Nationale Toneel, Theatergroep Hollandia en Ro Theater volgen. Ze is vooral bekend van haar rol als Elise Bussink in de dramaserie ‘Oud Geld’ en als zuster Ten Hoeven in de comedyserie Loenatik. Jacqueline speelt in het vaste ensemble van het RO Theater. In 2008 was Jacqueline te zien als Agnes van Dam in de speelfilm ‘Wit Licht’.


terug naar boven