do 01 januari

Plan-D / Andreas Denk

Zeehelden is een opzwepende dansvoorstelling met live muziek over de magische kracht van de zee.

Heb jij ook wel eens een kapitein gespeeld in  je eigen ligbad of als een echte piraat de wereld veroverd op een rubberboot?
Op een enorm schip varen onze zeehelden de oceanen over. Ze hijsen de zeilen, knopen de touwen en schrobben het dek. De zeelieden lachen samen, ze zingen zeeliedjes en ze dansen een schitterende onderwaterwals. Dan wiegt de zee hen in slaap en ’s nachts dromen ze over de nieuwe dag die gaat komen en alle avonturen die hen nog te wachten staan.

Zeehelden is een magische, avontuurlijke dansvoorstelling, met uitdagende, acrobatische dans, bevlogen pianosolo’s en spetterende percussie, over de magische kracht van de zee.

EXTRA Randprogramma: ga op ontdekking in de Doeboot in de foyer! Scroll naar beneden voor meer informatie. 

voorstellingsinfo
Website
Concept & choreografie
Andreas Denk
Eindregie
Klaus Jürgens
Dans
Lisa Beese, Wannes De Porre, Andreas Denk
Muziek
Brook Cuden en Young Slagwerk Den Haag, Mei-Yi Lee, Vitaly Medvedev (Sonolab Duo/Young Slagwerk Den Haag), Robin Eggers
Locatie

De Doeboot

Ga mee op ontdekking in de Doeboot! Ontdek de zee in deze boot vol muziek, trouwen, netten, een boei en zeesterren. Ga op ontdekkingsreis als een echte zeeheld en leer alles over het leven op zee. Maak een vlaggenschilderij, leer alles over zeemansknopen of doe mee aan de waterproeverij (want hoe zout is zeewater eigenlijk?).

  • Deelname is gratis!
  • Tijden: de activiteiten bij de Doeboot starten om 14.00 uur. De voorstelling begint om 15.00 uur. Na afloop van de voorstelling kun je ook nog terecht bij de Doeboot.
Foto's: Leo van Velzen

terug naar boven