do 20 mei

Rayen Panday

Trigger

Let op: We moeten nog even volhouden. Tot en met in ieder geval 25 mei blijven de deuren van ons theater gesloten vanwege de corona-maatregelen. Deze voorstelling is daarom afgelast.
Heeft u tickets? U krijgt zo snel mogelijk bericht van ons via e-mail.Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af: wat is er nog écht speciaal?

Waarom is al het nieuws tegenwoordig ‘Breaking News’? Waarom moet je het er tegenwoordig bij zetten als je een foto hebt genomen zónder filters?
Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd? Rayen Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af: wat is er nog écht speciaal?

Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Terwijl hij intussen op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle, manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven vertelt. En heerlijke nummers zingt, waarbij hij zichzelf op piano begeleidt.

Van alle jonge comedians in Nederland is Rayen Panday degene met de natuurlijkste en meest ontspannen podiumprésence, waarmee hij zich schaart in de traditie van grote Amerikaanse komieken als Eddie Murphy en Jerry Seinfeld.

Tickets & data
  • do 20 mei
    19.00u
    afgelast
  • do 20 mei
    21.00u
    afgelast
voorstellingsinfo
Website
Locatie
Podium Hoge Woerd - theaterzaal

Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid.

NRC Handelsblad over ‘Fenomeen'

Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt.

Rayen Panday
Cabaretier Rayen Panday besluit tijdens zijn rechtenstudie mee te doen aan een open podium. Iets dat hij stiekem al heel lang wilde. Hij wordt gevraagd om mee te doen met het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij de persoonlijkheidsprijs wint. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian. Sinds 2016 is hij lid van Comedytrain. Zijn internationale succes werd nog groter toen hij als een van de drie Nederlandse comedians gevraagd werd om een eigen Netflix-special op te nemen.


terug naar boven