za 05 maart

Remy van Kesteren

REMY. & the Analogue Robot Orchestra

De reis van harpist Remy van Kesteren is er eentje van mooie muziek en verre uithoeken. Na vele onderscheidingen in de klassieke muziek ging het kriebelen bij de muzikant en besloot hij ook popmuziek te gaan maken. Dit bracht hem een theatertour met een robotorkest: Analogue Robot Orchestra.

Samen met de ontwerper en bouwer van deze elektronische ritme-instrumenten, Jurjen Alkema, heeft Remy afgelopen jaar hard gewerkt aan meer, beter en net iets anders. De avond met Remy en zijn robotorkest staan in het teken van eigen composities en covers, begeleid door de betoverende visuals van Jurjen, die de wereld rondom het roborkest van gedaante zullen doen veranderen. Een nieuwe muzikale reis met deze bijzondere instrumentalist.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Muziek
Remy van Kesteren

Remy Kesteren
Remy van Kesteren is een van de bekendste harpisten van Nederland. Na vele onderscheidingen en awards in de klassieke muziek ging het kriebelen bij de jonge muzikant. Hij wilde zijn eigen muziek gaan schrijven, zijn eigen sound vinden en een nieuwe parallelle wereld creëren en besloot popmuziek te gaan maken.
Remy bracht het album ‘Shadows’ uit, geproduceerd door Britse producer, songwriter en DJ Fink, en een aantal covers van onder andere Radiohead en Rosalía. De elektronisch geproduceerde tracks worden wereldwijd uitgebracht via zijn eigen label en opgepakt in landen als de VS en China.


terug naar boven