do 01 januari

Richard Groenendijk

Om alles! / Try-out

Een grote mond met een klein hartje: Richard laat zich van z’n scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest ad remme kant zien.

In Om Alles! laat Richard zich als vanouds van z’n scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest ad remme kant zien. In een aaneenschakeling van hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen maakt hij een hoop kabaal. Richard heeft een grote mond, maar een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker ook zichzelf niet.
Als het aan Groenendijk ligt doet hij er met deze show nog een schepje bovenop. Zorg ervoor dat u deze man dit seizoen niet mist. Om Richard. Om z’n verhaal. Om alles!

Richard Groenendijk wordt beschreven als één van de meest getalenteerde en complete theaterpersoonlijkheden van Nederland. Na een uitstapje met een orkest, verschillende tv-programma’s, waaronder zijn eigen zaterdagavondshow bij RTL4, is Richard Groenendijk dan ook weer terug waar hij hoort: op het toneel met een splinternieuwe eigen cabaretvoorstelling.

voorstellingsinfo
Website
Regie
Wimie Wilhelm
Licht
Mike den Ottolander
Techniek
Ruben van Krimpen
Producent
Ine de Boer voor Richard Groenendijk Producties
Locatie

terug naar boven