vr 03 september

Rob Vriens en Enne Koens

Ik ben Vincent en ik ben niet bang 8+

Als de gepeste Vincent vrienden wordt met de populaire Jasmijn verandert alles, maar is dat positief? Een voorstelling naar het gelijknamige boek van Enne Koens.

Vincent weet alles over overleven in de natuur, maar in zijn klas vindt hij overleven een stuk moeilijker. Hij wordt gepest. Het is nog 7 dagen tot het schoolkamp. In zijn survivalblik heeft hij alles verzameld wat je nodig hebt om welke ramp dan ook te overleven. Toch is hij bang.

Dan komt er een nieuw meisje in de klas: Jasmijn. Iedereen noemt haar de Jas. Zij is supercool en wil vrienden worden met Vincent. Nu wordt alles anders, althans dat hoopt Vincent. Maar het tegendeel is het geval. Iedereen houdt van de Jas, en hoe meer aandacht ze aan Vincent geeft, hoe meer hij daar voor gestraft wordt. Op kamp loopt alles uit de hand. Vincent vlucht de natuur in. Nu komt het echt aan op overleven.

Ben je al oud genoeg voor deze voorstelling?
We willen graag dat iedere bezoeker, dus ook de allerkleinsten, ons theater met een goede ervaring verlaat. De theatermakers hebben deze voorstelling speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar. Podium Hoge Woerd houdt zich aan deze adviesleeftijd. U kunt tijdens de voorstelling met uw baby of jongere kind in de foyer terecht. Tot slot heeft iedere bezoeker, ongeacht de leeftijd, een geldig toegangsbewijs nodig om een voorstelling te bezoeken.

Tickets & data
voorstellingsinfo
Website
Regie en script
Rob Vriens
Spel: Roán ten Cate, Nick Renzo Garcia, Evalinde Lammers, Reno van Rijsewijk
Dramaturgie: Enne Koens
Vormgeving: Bas Peeperkorn
Kostuum: Doriene van der Wijst
Foto: Moon Saris
Naar het boek van: Enne Koens
Educatie: Jolan van de Waeter

Rob Vriens en Enne Koens
Rob en Utrechtse theaterschrijfster Enne schrijven nieuwe stukken, maar maken ook boekbewerkingen en vertalen actueel Duits jeugdtheater. Zij kiezen verhalen die verschillen overstijgen, die ontroeren en bijblijven. Verhalen die over iedereen gaan: groot en klein, welke kleur of gender ook. Verhalen voor mensen.


terug naar boven